παρουσίαση

LENA APARTMENTS - ΠΟΤΟΣ
Το συγκρότημα είναι χτισμένο σε ιδανική τοποθεσία στο κέντρο του Ποτού. Η απόσταση από την παραλία απέχει μόλις 2 λεπτά με τα πόδια και υπάρχουν διάφορα καταστήματα όπως φαρμακείο, φούρνος, σούπερ μάρκετ και βενζινάδικο πλησίον του. 
 
Το Lena Apartments προσφέρει διάφορες εγκαταστάσεις & υπηρεσίες στους επισκέπτες μας, όπως πρωινό, πάρκινγκ, όμορφο κήπο, καθώς και υπαίθριο μπάρ.
 
Όλα τα διαμερίσματα μας διαθέτουν μεγάλες βεράντες - μπαλκόνια. Η κομψή διακόσμηση τους, αποτελεί γωνία ηρεμίας και φιλοξενίας, συνδυάζοντας τα με μια χαλαρή ατμόσφαιρα και πολύ φιλικούς ιδιοκτήτες.
 
Το υψηλό επιπέδου επαγγελματισμού και η καλαισθησία είναι ο πετυχημένος συνδυασμός που ακολουθούμε εδώ και χρόνια, εντυπωσιάζοντας και ικανοποιώντας τις προσδοκίες και απαιτήσεις κάθε επισκέπτη.

LENA APARTMENTS - ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ
Το συγκρότημα είναι κτισμένο στα Λιμενάρια, απέχει από τη παραλία 200μ. και εκεί υπάρχουν διαθέσιμα 2 διαμερίσματα. Όλα τα διαμερίσματα μας διαθέτουν βεράντα. 
Στα Lena Apartments στα Λιμενάρια, μπορείτε να χαλαρώσετε στην όμορφη αυλή, ενώ στην υπαίθρια ψησταριά μας μπορείτε να ετοιμάσετε νοστιμιές για σας και τους αγαπημένους σας.

 

επικοινωνία

http://lena-apartments.gr

Lena Apartments | Πότος & Λιμεναριά Θάσος Λιμεναριά & Ποτός, Θάσος
T: 6974151246 F:

E: lenaapartments@yahoo.gr

επικοινωνία

Παροχές Καταλύματος

Wi-fi
Δορυφορική τηλεόραση
Θέα
Κήπος
Κλιματισμός
Κουζίνα
Μπάνιο
Τηλεόραση
Ψυγείο