За нас

ЖИЛИЩА XEROKAMPOS, настаняване XEROKAMPOS Сития Почивка XEROKAMPOS Сития, семейни почивки XEROKAMPOS Сития, морски СТАИ XEROKAMPOS Siteia
Акти Rooms Xerokampos Сития Ласити Crete Island Гърция
Добре дошли в магическите Xerokampos Сития и Акти Rooms
Акти стаите е елегантен семеен комплекс в Xerokampos Сития, само на няколко метра от красивия пясъчен плаж на Ammatou и е идеален за тези, които искат една прекрасна почивка в тиха и релаксираща почивка на плажа, в една недокосната красива местност в източния край Крит, Xerokampos.
Комплексът се състои от три двуетажни сгради и разполага с общо дванадесет напълно обзаведени апартаменти на различни видове, които могат да се настанят 2-5 души. Всички апартаменти имат собствен балкон и фантастична гледка към Либийско море, в залива на Амати и чатала острови, които характеризират Xerokampos.
От балконите през деня все още можете да се насладите на невероятни промени на светлината и дивата красота на пейзажа, който предлага Xerokampos Сития. Тук Xerokampos планини и каньони, съчетани с морето. През нощта можете да се отпуснете и да се насладите на лятното небе и шума на морето, която достига стаите и придружава моментите на престоя ви и незабравима почивка в очарователния Xerokampos Сития.
Обновяването на 2009 бяха направени подобрения както отвън и градината и вътре подобряване естетическата удобството и функционалността на помещенията.
Насладете се на Вашата почивка в Xerokampos Сития и стаи Акти Rooms.

контакти

http://www.aktirooms.com

Akti Rooms Xero Кампос Сития, Крит Ласити
T: +30 2843026780, +30 6939686314 F: +30 2843026780

E: aktirooms@gmail.com

контакти

Предлагани удобства

Wi-fi
балкон
баня
градина
За хора с увреждания
изглед
изглед към морето
Интернет
климатична инсталация
паркинг
плаж
позволено за домашни любимци
позволено пушенето
рум сървис
Семейни стаи
сешоар
хладилник